Thursday, July 12, 2007

Marathon interview Connie Palmen

De VPRO levert trouw elke week een uur podcast getiteld Het Interview Vrijdag, maar daarmee doet het half werk voor het verloop van de zomer. Een derde werk om precies te zijn.

We kregen deze week een interview met Connie Palmen. Razend interessant en we zijn helemaal warm en op dreef als de podcast voorbij is, maar het interview niet. Dit is geen gewone vrijdag, dit is het zomerprogramma met marathon interviews van drie uur. Onversmadelijk en dus onverteerbaar dat ik er maar een derde van in podcast krijg. Kunnen ze daar geen zelfstandige podcast van maken? Gezocht op iTunes, maar alleen Het Interview Vrijdag gevonden.

Op de website van de VPRO kijken dan maar. In de uitzending staat dat je de mp3 kunt downloaden. En zie daar: toch een eigen podcast. En meteen ook maar een marathon-interview backlog afgeleverd. Zo komt het dan toch weer goed.

Thomas Dekker elfde, twaalfde, dertiende

Elke dag dat er een touretappe voorbij gaat met een massa aankomst en Thomas Dekker veilig in het peleton binnenkomt, zonder tijdverlies, zakt hij toch in het klassement. Steeds is er iemand die met bonificatieseconden over hem heen springt. Het heeft hem vijf plaatsen gekost, zonder dat dat al te veel te betekenen heeft. Als jongere staat hij nog steeds tweede en het echte werk gaat nog komen.