Monday, September 7, 2009

Arie Kleywegt - Marathon Interview via Huffduffer

Mijn favoriete interviewer in de reeks Marathon Interviews is Ronald van den Boogaard en het is daarom altijd extra interessant als er weer een uitzending van zijn hand aan zit te komen. Dit geldt te meer daar de laatste die ik van hem kon beluisteren in de feed van de VPRO, een niet zo sprankelend interview met Ward Ruyslinck was. Het is al vaker gezegd, it takes two to tango, en een interview kan zowel door de gast als de bevrager gemangeld worden.

De oude feed van Het Marathon Interview leek regelmatig complete jaargangen toe te voegen en zag er daarom tot voor kort naar uit dat Ronald's interview met Arie Kleywegt uit 1993 snel beschikbaar zou komen. Ook Ronald zelf lijkt daarop te anticiperen en heeft zojuist het interview aangehaald op zijn blog: Marathoninterviews: Arie Kleywegt. De podcast feed van de VPRO is echter vernieuwd en weer van voor af aan, dat wil zeggen bij 1986 begonnen.

Zo zal het nog vele maanden duren voordat we Ronald en Arie zullen horen. Om hieraan tegemoet te komen heb ik de downloads van de VPRO in een feed gezet via Huffduffer. Hier is de Marathon met Arie Kleywegt in alle podcatchers in een keer op te halen.

Meer van mijn Huffduffer feeds:
J. Drabinski, Husserl,
J. Drabinski, Heidegger,
Christina Hayes, Yale, Introduction to Hebrew Bible,
Marathon Interview met Herman Bianchi.

No comments: