Tuesday, September 18, 2007

Ronald van den Boogaard geeft plug

Wat een stukje radio van twintig jaar geleden, vermag. Ongetwijfeld stonden de archieven van de VPRO al jaren op het internet te verstoffen, maar ik had de marathoninterviews niet zo gemakkelijk ontdekt als er geen podcast van was gemaakt. Trouwens, de VPRO heeft weer een hele batch erbij gezet. Nu kunnen we luisteren naar het archief tot en met 1989. Ik ben meteen maar begonnen met Rudi Kross, en na het eerste uur lekker geinspireerd voor het vervolg. En zo zijn er nog meer: Albert Helman, Lea Dasberg, Hans van Mierlo en meer en meer. Waar haal je de tijd vandaan?

Maar goed, eerst waren daar de interviews van afgelopen zomer (met o.a. Conny Palmen, Lieve Joris, Eugene Sutorius) en vandaar kwamen de oude uit 1986, met onder andere een juweel van een interview met Jan Wolkers. De complimenten die ik hier achterliet voor Ronald van den Boogaard, hebben hun weg gevonden naar zijn -- Van den Boogaards , niet Wolkers' -- blog en daar word ik nu geciteerd. Goed voor hem, goed voor mij. Hartelijk dank, Ronald.

Lees het overig geblog van Ronald, want daar zit allerlei moois tussen. Wat overigens ook wel aardig te vermelden is, is dat Ronald blogt op een site gebouwd met Joomla, net als mijn PBeM website.

Post a Comment