Friday, September 11, 2009

Veertien Achttien in transit

Voor de trouwe luisteraars van Veertien Achttien wacht er vanochtend wellicht een kleine teleurstelling. Wie in afwachting zit te kijken tot de nieuwste aflevering uit de feed komt rollen, moet tot de ontdekking komen dat die feed niet meer werkt. Wat daar aan de hand is, is dat de provider van deze feed, podplaza, over de kop is gegaan en daardoor is Veertien Achttien nu in een transit terechtgekomen.

Er moet dus een nieuwe feed komen en de maker van de podcast, Tom Tacken, laat me weten dat een nieuwe formule voor de podcast in de maak is. Tot nader order zullen de nieuwe afleveringen handmatig op de website gedownload kunnen worden. Voor de aflevering die men vandaag verwacht, heeft het dus zin om op de betreffende blog post te kijken; zie: Wilhelm Wassmuss.

Nu dat er download links op het blog staan, betekent het echter dat de rss 2.0 feed ook als podcast feed kan worden gebruikt. Wie zich in de podcatcher (ook iTunes) abonneert op de feed van Veertien Achttien, kan in ieder geval alle in rechtstreekse download aangeboden afleveringen automatisch ophalen. Het valt te betwijfelen of deze situatie nog lang voort zal duren, maar tot nader order is dit een goede tussenoplossing en ik zal jullie op de hoogte houden hoe het verder gaat.

Meer Veertien Achttien:
Pegoud, Grimm - Veertien Achttien,
Emmeline Pankhurst,
Lord Kitchener,
Walther Rathenau,
Komitas Vardapet.

No comments: