Monday, August 23, 2010

Pieter Winsemius - Simek 's Nachts

Zowel als radioprogramma als podcast is het legendarische programma Simek 's Nachts verdwenen. Toch zijn er in cyberspace verschillende plekken waar nog oude interviews zijn terug te vinden. (Wie helpt?) Met behulp van Google en Huffduffer heb ik daar een aantal feeds van gemaakt:

Simek Feed 1 met de interviews met Daniel Lohues, Wim van Ophem, Fabienne, Jan Slagter, Rita Verdonk, Loek Kessels, Simon de Waal, Professor Wagenaar, Frans Lomans, Jeroen Willems, Marlies Dekkers, Stella Braam, Seth Gaaikema, Robbert Dijkgraaf en Elena Simons.

Simek Feed 2 met de interviews met Jan Rot, Thomas von der Dunk, Maya Lievegoed, Helmert Woudenberg (2 uur), Roos Rebergen, Christine van Broeckhoven, Arthur Japin, Dirk van de Wijngaard, Sophie van der Stap, Geert Jan Knoops, Meryem Kilic-Karaaslan, Hugo Verbrugh, Ben Mak en Raphael Creemers.

Simek Feed 3 met de interviews met Robert Kranenborg, Paul Frissen, Jos Brink, Douwe Draaisma, Mayita Sickesz, Jeroen Pauw, Anne Hermans, Hans Dorrestijn, Niko Koffeman, Renate Dorrestein, Carola van Alphen, Maurice de Hond, Jef Vermassen en Guus te Riele.

Tenslotte is er de Simek Huffduffer feed, waar ik nieuwe interviews toevoeg die ik dankzij lezers van de blog op het spoor kom. Daarin zitten interviews met Xander de Buisonjé, Ward Teunissen, Mohammed Jabri (2), Naema Tahir, Sjoerd Kooistra, Jan Lenferink en Pieter Winsemius.

Het interview met Winsemius heb ik als laatste toegevoegd. Hoewel we hem vooral kennen als voormalig politicus en minister, komt Simek met Winsemius voornamelijk over sport te spreken. Dit is niet in de laatste plaats vanwege zijn contact met en boek over Johan Cruijff.

Meer Simek 's Nachts:
Jan Lenferink,
Sjoerd Kooistra,
Ik ben een geraffineerde vrouw - Naema Tahir,
Fabienne (dochter van Lucia de B),
Mohammed Jabri.
Post a Comment